Client | Perstorp UK Ltd
Employers Agent | Carmichael Project Management
Architect | Ellis Williams Architects
Quantity Surveyor | Robinson Low Francis
Structural Engineer | WSP UK
Start on site | June 2013
Completion | January 2014

Perstorp UK Ltd

Design and the construction of a single storey common workplace office building with partial mezzanine floor together with all mechanical and electrical service installations and associated external works to form car parking and access road, and drainage. The steel framed building was clad with a mixture of aluminimum cladding, render, louvres, and aluminium windows and was constructed within the confines of a very restricted petrochemical site that presented extensive logistical problems that were managed through continual liaison and dialogue with the client. The building adopted a natural ventilation strategy through the use of actuated windows and roof vents